Tobak

Pibetobak fra My Own Blend og stort set alle andre mærker der findes i Danmark. Vi blander selv, og kan derfor lave en tobak præcis som du vil have den. Værsgo' at kigge løs!

Tobak er ikke bare tobak. Fra bladene høstes fra planten og til det er klar til brug er der mange processer involveret, som alle påvirker smagen på den ene eller den anden måde. Samtidig er der også forskel på hvilken sort af tobaksplanten bladene kommer fra, hvor de har groet på stilken, den jord og det klima de har groet i, samt andre umiddelbare omgivelser.
Her på siden findes både masseproduceret tobak, som behandles og pakkes for at kunne holde længst muligt, hvilket også resulterer i at det ikke er helt "frisk" i smagen, og der findes håndblandet tobak under mærket My Own Blend, hvor vi i vores tobaksblanderi selv blander den enkelte dåse efter behov. I sidste tilfælde er der dermed tale om det mest friske tobak der er til at komme i nærheden af, og My Own Blends dåser er konstrueret, sådan at de holder tobakken fugtig i lang tid, så man kan roligt have en dåse stående i ganske lang tid, uden at den bliver tør og kedelig. Ønsker man virkelig at passe sin My Own Blend tobak og holde den frisk i så lang tid som muligt, findes der forskellige måder man kan holde fugten oppe på; man kan tage dåsen med ud på badeværelset, når man er i bad og lade tobakken suge fugt derfra; man kan læge æbleskræller eller kartoffelskræller ned til tobakken og lade den suge lidt fugt der i nogle timer; man kan anskaffe sig en hydrostone eller bruge Boveda-pakker til at holde fugten oppe.

Pibetobak er for rigtig mange mennesker forbundet med en behagelig duft, og måske et minde om en far, farfar eller morfar. Der kan dog siges rigtig meget mere, og for de nysgerrige har vi forsøgt at samle lidt viden om tobakken, hvordan den laves, hvad der gør at det dufter så dejligt og hvorfor forskellen kan være så stor på den ene og den anden type tobak. Har du hørt nogen tale om Virginia, Cavendish, Latakia eller en anden type? Så kan du måske blive lidt klogere på hvad det er for noget. Klik her for at læse mere.

Viser 1 til 60 (af 260 produkter)
Brug filtrene herunder til at finde det, De søger
Viser 1 til 60 (af 260 produkter)
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.