Cigarer

Cigarer

Vi er Habanos specialist, og er stolte af derudover også at kunne præsentere et stort og godt udvalg af cigarer fra hele verden.

Siden 2012 har vi været Habanos specialist, og det er også Habanos-cigarer der fylder det meste af vores Walk-in humidor. Her er forholdene gode, hvor et klimaanlæg sikrer en konstant temperatur på 18 grader dag og nat, mens vores automatisk-styrede fugter holder en luftfugtighed på 65-68%. Vi har sat den lidt lavere end mange private gør, for at lade modningen sætte sit langsomme og elegante præg på de cigarer der opholder sig hos os i længere tid. På trods af at det hele er styret automatisk, så kontrollerer vi flere gange hver dag at det ser ordentligt ud - selvfølgelig for at undgå fejl, men også bare fordi vi ikke kan lade være! Duften i et rum fyldt med cigarer på cedertræshylder er svært vanedannede..

Udover Habanos har vi også mange cigarer fra resten af verden. De fleste af disse står ude i selve butikken i fire store skabs-humidors, hvor forholdene også er elektronisk styret og jævnligt kontrolleres. Her lader vi fugten være lidt højere, svingende mellem 68% og 72%, da mange kommer efter dem for at ryge dem samme aften og derfor har større glæde af en med en lidt højere fugtighed. Derfor har vi placeret de der skal have en langsommere modning sammen med cubanerne i Walk-in humidoret.

Cigarernes verden er vidunderlig! Der er masser af forskellige smage at opleve, masser af kønne blade at beundre, og en hel videnskab at sætte sig ind i. For at hjælpe til at forstå førnævnte samt de mange udtryk som ring gauge, vitola, toasting osv. har vi samlet lidt af den basale viden, som gerne skulle ruste dig til at finde rundt i cigarverdenen, og forstå de forskellige remedier og udtryk og forhåbentlig også lidt af, hvordan en cigar bliver til. Klik her for at læse mere.

Viser 1 til 60 (af 585 produkter)
Brug filtrene herunder til at finde det, De søger
Viser 1 til 60 (af 585 produkter)
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.