Om butikken

Velkommen til Vinspecialisten / Pibehuset Aarhus C.

Butikken åbnede første gang i 1990 under nuværende ejer Claus Grøn Christensen. Siden dengang har vi jævnligt forbedret og udvidet såvel butik som udvalg. I 2009 fordoblede vi udvalget af specialspiritus, mens vi i 2011 fik eget "My Own Blend"-tobaksblanderi, så vi nu har mulighed for at lave individuelle blandinger til vores kunder.

I 2012 blev vi "Habanos" specialist, og fører nu Jyllands største sortiment i cubanske cigarer. Desuden fik vi i 2012 indrettet en stor vinkælder. Det har givet os mulighed for at føre et endnu større og super seriøst sortiment af spændende vine fra hele verden. Kælderen er indrettet som en del af forretningen, og er åben for alle.

2021 har budt på rigtig mange håndværkere, da vi har sat gang i at få indrettet et walk-in-humidor til vores cigarer. Det betyder at vi kan udvide vores sortiment endnu mere, og også holde et større lager af cigarer, sådan at det bliver muligt for kunder oftere at kunne købe en hel kasse af noget. Arbejdet er stadig i gang, men der er ikke langt til vi forventer at det kan stå færdigt! Duften af cedertræ blander sig godt med den velkendte duft af pibetobak fra vores blanderi, hvilket sammen med klimaanlægget og fugteren er med til at gøre at vi har fået et rum vi er utroligt glade for at opholde os i. Humidoret forventes helt færdigt til august

Stort udvalg af Rød og Hvidvine, Portvine, Champagne, Glas og Karafler fra Riedel, Cigarer, Tobak, Piber, Lightere, Whisky, Cognac, Rom, Spiritus, og Special Øl. Vi kan det hele, og pakker pænt ind til gave.

Du er altid velkommen til at kigge forbi på Sønder Alle 12, eller bestille på vores webshop.

Venlig hilsen
Vinspecialisten Aarhus C.
Sønder alle 12
8000 Aarhus C.
Tlf. 86 12 08 88

Vi glæder os til at se dig!

Venlig hilsen
Claus og Dennis.