Cartavio XO 18år - KÅRET SOM VERDENS BEDSTE ROM 2016, 2017 og 2018

Varenr: 04279

    699,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeRom
LandPeru
Fadlagring18 år
SmagsprofilMellem sød
Flaskestørrelse: 0,7 Ltr.

Beskrivelse

KÅRET SOM VERDENS BEDSTE ROM ved San Francisco World Spirits Competition 2016, 2017 og 2018.

Fra frugtbare Chicama Valley på Perus nordkyst ligger Cartavio destilleriet. Den geografiske placering er perfekt for høsten af sukkerørene som man bruger i produktionen samt det krystalklare og rene vand der kommer rindende fra Andesbjergene. Men det er ikke blot dette der gør Cartavio til en af verdens allerbedste rom, de udvælger også meget nøje de helt rigtige egetræsfade til de forskellige romblends. Her bruges både Fransk, Amerikansk og Slovensk eg inden man afslutter lagring og blending via Solera/Criaderas metoden. Har vundet Miami Rum Festival 2015 i deres Premium Aged Rums, i konkurrence med verdens bedste lagrede rom. Cartavio X.O. har lagret på fade imellem 10 og 30 år og gennemsnitsalderen er 18 år, når man foretager blended via Solera/Criadera metoden. Den har også vundet talrige andre udmærkelser herunder højeste udmærkelse 2-guld i Fifty Best Aged Rums, med kommentaren Outstanding, perfect.

 

Smagekommentarer

Duften er kompleks og sofistikeret, robust og dog meget blød. Krydret og tørret frugt, vanilje og chokolade. I smagen er der toffee, butterscotch, demerara, honning, vanilje, fersken, appelsinskal, tropefrugt, chokolade og sød tee. Eftersmagen er der karamel, vanilje, smør, nøddeagtig, med en meget lang eftersmag.

Måske De også ville kunne lide...

Cartavio Rum Company

Cartavio Rum Company

Fra frugtbare Chicama Valley på Perus nordkyst ligger Cartavio-destilleriet. Den geografiske placering er perfekt for høsten af sukkerrørene som man bruger i produktionen samt det krystalklare og rene vand der kommer rindende fra Andesbjergene. Men det er ikke blot dette der gør Cartavio til en af verdens allerbedste rom, de udvælger også meget nøje de helt rigtige egetræsfade til de forskellige romblends. Lagres på Pedro Ximenez-fade, fransk og slovensk eg, inden man afslutter lagring og blending via solera/criaderas-metoden.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.