Mez Clado, Dark C. (Chokolade rom) 70 cl.

Varenr: 06102

    359,00kr

    Pr. stk.

    332,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

Flaskestørrelse: 0,7 Ltr.

Beskrivelse

Radoslaw Nowacki har været i Rom- og spritus branchen i mange år, og har nu lavet sit eget Rom-blanderi. Det er der kommet nogle rigtig fine eksemplarer ud af, der alle smager delikat. I dag har Radoslaw sit eget blanderi i Østjylland, hvor han fremstiller Rombaseret spiritus og Gin i egne fine blandinger, under firmanavnet Mez·Clado.

Dark C er et af Mez Clados sjove eksperimenter med sød rom! Den er blandet af spanske fade og er tilsat en sød smag af mørk chokolade! Kan du lide sød rom likør med et tvist, er det den rigtige for dig!

Mez·Clado

Mezclado er et dansk rom blanderi. Navnet ‘Mezclado’ stammer fra spansk og betyder ‘blanding’ og det er netop denne blandingsprocess, som gør Mezclado til noget helt særligt. Vi blander for at finde frem til de helt rigtige rom-stilarter, der kan bruges til at skabe unikke smagsoplevelser for enhver rom-elsker. De første blandinger blev fremstillet i baglokalet til en lille vinbutik i Middelfart og solgt med stor succes til butikkens kunder – som ofte kom langvejs fra for rommens skyld. Hovedpersonen bag blandingerne hedder Radoslaw. Han har gennem tiden udviklet en storslået passion for rom og etablerede Mezclado, så hele Danmark kan nyde de unikke romblandinger. Enhver produceret flaske bliver fremstillet med fokuseret omhyggelighed på eget blanderi og tapperi i Løsning i Østjylland.
Blandingsprocessen er den vigtigste når en god rom skal fremstilles!

Skandinavere har et særligt historisk forhold til rom. Siden 1700 tallet har danskerne sejlet den populære drik hjem fra Caribien og England og udskænket den i særlige romhuse landet over. Rom brygges brygges på sukkerrør, som gennemgår en lang og kompleks gærings- og udvindingsproces inden den er drikkeklar. Mezclados rom stammer fra nøje udvalgte destillerier fra hele verden. Vi blander hver enkelt portion manuelt. Hver portion er tilsmagt, finjusteret og tilføjet særlige brygningsingredienser for en helt unik nordisk smagsoplevelse.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.