Dupont, Slim7, Krom børstet, Jet

Varenummer: 06322

1.449,00kr

Specifikationer
Til Cigarer: Lighter
Til Cigaretter: Lighter
Flamme: Enkelt flamme, Jet-Flame
Gnist: Elektronisk
Brændstof: Gas
Højde: 67 mm
Bredde: 37 mm
Dybde: 7 mm
Vægt:45 g
Beskrivelse

Verdens tyndeste luksus-lighter!

Holdende deres tradition for innovation og udmærkelse i hævd, har S.T. Dupont udvidet deres udvidet deres udbud af luksus-lightere med den nye Slim7-serie. Denne serie byder på ultra-tynde lightere i et meget rent design. Den lave vægt og meget smalle form gør den behagelig at bruge og let at putte i en lomme eller en taske.

Den krom, børstede overflade gør lighteren pæn at se på, mens den kraftige stormflamme gør den anvendelig i alt slags vejr. Den er praktisk i hverdagsbrug, og designet passer både til mænd og kvinder.

 

Bruger Duponts Maxijet/Minijet gas

S.T. DupontSimon Tissot-Dupont (født 1847 i Savoy) grundlage firmaet i 1872, hvor han til at begynde med producerede læder-mapper til diplomater og forretningsfolk. I 1919 videregav han firmaet til sine sønner, Lucien og André, som under nacnet Les Fils de S.T. Dupont (S.T. Dupunts sønner) fortsatte firmaet og udvidede produktionen til også at omfatte andet tilbehør. De indsatte flere dygtige håndværkere og sørgede for patenter for at videreudvikle og beskytte deres produkter. 250 medarbejdere var involveret i produktionen, og talte blandt andet guldsmede, snedkere, gravørere, garvere og låsesmede.

Dupont-lightere er kendt for deres flotte design og deres høje kvalitet, begge dele med rødder i Simon Tissot-Dupont og hans sønners anstrengelser.