Dupont, Minijet, 3, Mat sort, Jet

Varenummer: 06323

1.298,00kr

Specifikationer
Til Cigarer: Lighter
Til Cigaretter: Lighter
Flamme: Jet-Flame, Enkelt flamme
Gnist: Elektronisk
Brændstof: Gas
Højde: 55 mm
Bredde: 33 mm
Dybde: 12 mm
Vægt:50 g
Beskrivelse

Duponts Minijet er den ideelle følgesvend for cigaret- og cigarrygere. Den er elegant og klassisk med et tidsløst design og en kraftig stormflamme som sikrer en god tænding under alle forhold. Kombinationen af sølv-detaljer og den dybe mørke mat sorte farve gør at dens udseende passer de fleste, samtidig med at dens elegance gør den god at have med til en aften ude.

 

Bruger Duponts Maxijet/Minijet gas

S.T. DupontSimon Tissot-Dupont (født 1847 i Savoy) grundlage firmaet i 1872, hvor han til at begynde med producerede læder-mapper til diplomater og forretningsfolk. I 1919 videregav han firmaet til sine sønner, Lucien og André, som under nacnet Les Fils de S.T. Dupont (S.T. Dupunts sønner) fortsatte firmaet og udvidede produktionen til også at omfatte andet tilbehør. De indsatte flere dygtige håndværkere og sørgede for patenter for at videreudvikle og beskytte deres produkter. 250 medarbejdere var involveret i produktionen, og talte blandt andet guldsmede, snedkere, gravørere, garvere og låsesmede.

Dupont-lightere er kendt for deres flotte design og deres høje kvalitet, begge dele med rødder i Simon Tissot-Dupont og hans sønners anstrengelser.