Pibebørste

Varenr: 06326

    10,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

Længde: 5,0 mm
Bredde: 5 mm
Højde: 15 cm
Materiale: Nylon
Vægt: 2.00 g

Beskrivelse

Pibebørster er gode til at få renset røgkanalen ordentligt igennem, da de tager bedre ved end piberensere. Børsten føres ind i røgkanalen og med et par drej sørger de stive nylon-børster for at løsne og rense alt det, der måtte have sat sig derinde. Efterfølgende bruger man en piberenser som normalt, og pludselige er der på ny et fantastisk træk i piben igen. På den måde kan man fjerne noget af den surhed der indimellem gemmer sig i røgkanalen, og få en pibe der er bedre at ryge på, samt lugter bedre imellem stoppene. Helt i spidsen af hele børsten er håndtaget afrundet med en plastikhætte for at sikre at man ikke beskadiger pibens hoved under brug.

Det sidste af billederne viser, hvordan børsten ser ud efter at have kørt igennem en velplejet pibe der er under fire måneder gammel i brug - Jeg tør slet ikke tænke på, hvor meget der gemmer sig i nogle af mine ældre og mindre velplejede piber...

Børsten kan bruges en del gange, men på et tidspunkt bliver hårene slidte, ligesom på en tandbørste, og da er det tid til at skaffe sig en ny.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.