Barling, Trafalgar, Bark, 1818

Varenr: 06414

    899,00kr

    Pr. stk.

    831,50kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Piber)

Specifikationer

FaconLet krum
ModelPrince
OverfladeRustikeret
Filter9 mm
SpidsAkryl
SerieTrafalgar
Længde: 14,5 cm
Højde: 4 cm
Hovedets diameter: 42 mm
Kammerets diameter: 17 mm
Kammerets dybde: 31 mm
Vægt: 42.00 g
1 på lager

Beskrivelse

Denne flotte rustikerede pibe fra Barling er en sjælden perle med sin "prince" facon, som er en af ​​de mere unikke faconer, der ikke ofte ses på det moderne pibe-marked. Pibens elegante og slanke form gør den til en fryd for øjet og en fornøjelse at ryge. Barling har formået at skabe en pibe, der kombinerer en sofistikeret stil med en robust holdbarhed. Pibens rustikerede finish giver den et autentisk og naturligt udseende, der vil appellere til enhver piberyger, der sætter pris på rustikke og naturlige designs. Denne Barling "prince" pibe er en sjælden og eftertragtet tilføjelse til enhver pibesamling og vil uden tvivl imponere enhver, der sætter pris på håndværksmæssig kvalitet og unikke pibefaconer.

Barling

Barling

I 1812 åbnede søvlsmeden Benjamin Barling sit værksted i det elegante Marylebone-distrikt i London. Fra det værksted udsmykkede han Merskumspiber for sine kunder med kunstneriske dekorationer. Han modtog mange priser for sit arbejde og var hurtigt kendt langt ud over Londons grænser.

Hans håndarbejde var let genkendeligt ved hans indridsede "BB". Sønnerne William og Edward sluttede sig hurtigt til faderen. I 1850'erne udvidede de deres produkter til også at inkludere bruyerepiber fra den franske pibehovedstad, St. Claude. Disse træpiber var en sensation for rygere, da træet var meget varmeresistent og havde en behagelig smag.

I 1906 begyndte familien at producere deres egne piber, så de kunne styre hvert skridt i produktionen. Barling købte sig endda ind i det algeriske bruyeremarked. Grundet Barlings høje kvalitet og deres kvalitets-bruyere, har piberne opnået nærmest legendarisk status. Deres in-house læderværksted producerede æsker til piberne lavet af krokodillelæder og andre materialer.

 

Nu bliver Barlingpiber produceret hos Peterson og Erik Nørding.

 

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.