Barling, Trafalgar, Bark, 1816

Varenr: 06419

    899,00kr

    Pr. stk.

    831,50kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Piber)

Specifikationer

FaconLet krum
ModelApple
OverfladeRustikeret
Filter9 mm
SpidsAkryl
SerieTrafalgar
Længde: 14,0 cm
Højde: 4 cm
Hovedets diameter: 39 mm
Kammerets diameter: 18 mm
Kammerets dybde: 38 mm
Vægt: 42.00 g

Beskrivelse

Denne utroligt smukke pibe fra Barling er udformet i den ikoniske "Apple" form, der er en af ​​de mest elskede faconer blandt piberygere. Med sin bløde, rundede form og glatte overflader er denne pibe både elegant og indbydende. Barling har formået at fremstille en pibe, der er en sand fornøjelse at ryge og samtidig imponerer med sin håndværksmæssige kvalitet og skønhed. Med sit sofistikerede design og en lang tradition inden for pibeproduktion, er denne Barling "Apple" pibe et must-have for enhver seriøs piberyger og en værdifuld tilføjelse til enhver pibesamling.

Barling

Barling

I 1812 åbnede søvlsmeden Benjamin Barling sit værksted i det elegante Marylebone-distrikt i London. Fra det værksted udsmykkede han Merskumspiber for sine kunder med kunstneriske dekorationer. Han modtog mange priser for sit arbejde og var hurtigt kendt langt ud over Londons grænser.

Hans håndarbejde var let genkendeligt ved hans indridsede "BB". Sønnerne William og Edward sluttede sig hurtigt til faderen. I 1850'erne udvidede de deres produkter til også at inkludere bruyerepiber fra den franske pibehovedstad, St. Claude. Disse træpiber var en sensation for rygere, da træet var meget varmeresistent og havde en behagelig smag.

I 1906 begyndte familien at producere deres egne piber, så de kunne styre hvert skridt i produktionen. Barling købte sig endda ind i det algeriske bruyeremarked. Grundet Barlings høje kvalitet og deres kvalitets-bruyere, har piberne opnået nærmest legendarisk status. Deres in-house læderværksted producerede æsker til piberne lavet af krokodillelæder og andre materialer.

 

Nu bliver Barlingpiber produceret hos Peterson og Erik Nørding.

 

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.