Dupont, Slim 7 Sortlakeret

Varenr: 06599

    1.599,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

Længde: 7,0 mm
Bredde: 4 cm
Højde: 7 cm
Materiale: Krom/Stål
Vægt: 45.00 g

Beskrivelse

Slim 7 serien er et nyere påfund fra Dupont, der bygger videre på succesen fra Mini- og Maxijet lighterserierne. Slim 7 er perfekt til at tænde cigarer og cigaretter med. Samtidig er det en letvægtsligther, der blot vejer 45 gram og har en tykkelse på 7 mm. Det er en stormlighter, der sagtens kan tændes i besværlige vindforhold. Denne lighter benytter sig af Maxijet/Minijet gassen fra Dupont. Der er to års garanti på denne lighter.

S.T. Dupont

Simon Tissot-Dupont (født 1847 i Savoy) grundlage firmaet i 1872, hvor han til at begynde med producerede læder-mapper til diplomater og forretningsfolk. I 1919 videregav han firmaet til sine sønner, Lucien og André, som under nacnet Les Fils de S.T. Dupont (S.T. Dupunts sønner) fortsatte firmaet og udvidede produktionen til også at omfatte andet tilbehør. De indsatte flere dygtige håndværkere og sørgede for patenter for at videreudvikle og beskytte deres produkter. 250 medarbejdere var involveret i produktionen, og talte blandt andet guldsmede, snedkere, gravørere, garvere og låsesmede.

Dupont-lightere er kendt for deres flotte design og deres høje kvalitet, begge dele med rødder i Simon Tissot-Dupont og hans sønners anstrengelser.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.