Dos Maderas Caribbean Añejo 5+3 år og 5+5 år - 2x20cl

Varenr: 07171

    245,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeRom
LandBarbados, Guyana
Fadlagring8 år, 10 år
SmagsprofilMellem sød
Flaskestørrelse: 0.2 Ltr.
Alkohol: 38.75 %

Beskrivelse

Forskellen på Dos Maderas 5+3 og 5+5 er lagringstiden. 5+3-udgaven er 8 år undervejs. Først 5 år i Caribien i ex-bourbon fade og derefter 3 år i Spanien i ex Dos Cartados Oloroso sherry fade (meget tør sherry) – derfor 5+3 … deraf navnet Double Aged Rum. For 5+5-udgaven har de ud over 5+3 også + 2 år i ex Don Guido Pedro Ximenez sherry fade (meget sød sherry) - derfor 5++3+2=5+5 .... deraf navnet Tripple Aged Rum!

5+3 - smagsnoter: Den er yderst blød og elegant i næsen. En bred palette af duftaromaer, der er svære at sammenligne Du smager ristede smagsnoter i munden med hints af vanille og nødder Eftersmagen er elegant og vehængende, blød med melasse noter.
PX-udgaven er 10 år undervejs. Først 5 år i Caribien i ex-bourbon fade og derefter 5 år i Spanien i ex-sherry fade. 2 år på tidligere Dos Cartados Olorosa fade og derefter 3 år på 20-årig Don Guido PX fade – derfor 5+5, måske enda 5+2+3 … derav navnet Tripple Aged Rum!

5+5 - smagsnoter: Duften er rund og næsten fløjelsblød med duft af fad, kryderier og sødme. Blød og delikat smag med noter af rosin, figen og vanilje. Den unikke sammensmeltning af kulturer giver rommen en lang afrundet sødme i eftersmagen.

Nydes med fordel ren i et velegnet glas, men også meget brugt af professionel bartendere i div. cocktails. To majestætiske rom med det bedste fra Barbados, Guyana og Spanien

Dos Maderas

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.