Opthimus Rum Gaveæske 6x2cl

Varenr: 07172

    249,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

Flaskestørrelse: 0.02 Ltr.
Alkohol: 39.66 %

Beskrivelse

Her får du en glimrende mulighed for at smage de forskellige, fortrinlige rom fra Opthimus på en let måde. En glimrende indføring i Opthimus univers. Alle 6 flasker er glimrende rom med hver deres nuancer og personligheder. Om du er til det ene eller andet, kan du helt sikkert finde noget for dig her.
Desuden er det en glimrende gavekøb til din ven, ægtefælle eller andet.

Opthimus

Opthimus

For mere end 20 år siden besluttede Oliver og Oliver sig for ikke at destillere selv, da det gav mere mening at vælge fra de bedste, tilgængelige destillater i Caribien. Deres Cubanske Rom-Maestros beslutter sig for hvilken alkohol de betragter som det fineste og de modtager udvalgte ultra fin alkohol fra destillerier i Panama, Guatemala, Nicaragua og Den Dominikanske Republik, samt medium alkohol eller malt fra Trinidad & Tobago og andre destillerier i de franske og engelske Caribiske Øer.

En spændende rom fra Oliver & Oliver, der med base i Den Dominikanske Republik, opkøber rom i Caribien, for at blande den på bedste vis.

Det er en hemmelighed, hvilke rom, der indgår i de forskellige blends. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at en stor del af rommen stammer fra Cuba, hvor Oliver familien har sine rødder, og også havde et romdestilleri i slutningen af det 18. århundrede. Da de grundlagde firmaet, fik lov til at købe omkring 100.000 liter god cubansk rom. Den øvrige rom er fra Panama, Trinidad, Colombia og Nicaragua, men en stor del kommer også fra deres egen ø, Den Dominikanske Republik.
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.