Dos Maderas Caribbean Ron Añejo 5+3 år

Varenr: 07173

    329,00kr

    Pr. stk.

    304,50kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 37.5 %

Beskrivelse

En delikat romblanding fra Barbados og Guyana. To lande med deres egen romstil. Begge lande laver nemlig rom på pot stills og kolonneapparat. Den kraftige og aromatiske rom laves på pot stills og den mere blide og afrundede på mere moderne kolonneanlæg.

Det er en god rom. Født på samme måde som ”Dos Maderas 5+5” og ”Dos Maderas 10+5 Luxus”. Håndlavet og lagret i Caribien som det første. Herefter sendes rommen til Williams & Humbert Bodega i Jerez, hvor den får en tur i et solera system. ”Dos Maderas” er spansk og betyder netop to slags træ, hvilket henviser til måden rommen lagres og modnes på.

Forskellen på de Dos Maderas forskellige roms er lagringstiden. 5+3-udgaven er 8 år undervejs. Først 5 år i Caribien i ex-bourbon fade og derefter 3 år i Spanien i ex Dos Cartados Oloroso sherry fade – derfor 5+3 … derav navnet Double Aged Rum!

Den er yderst blød og elegant i næsen. En bred palette af duftaromaer, der er svære at sammenligne. I munden finder du ristede smagsnoter med hints af vanilje og nødder. Eftersmagen er elegant og vedhængende, blød med melasse noter

Nydes med fordel ren i et velegnet glas, men også meget brugt af professionel bartendere i div. cocktails.

Dos Maderas

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.