Opthimus Dominicano 21 års

Varenr: 07174

    629,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeRom
LandDen Dominikanske Republik
Fadlagring21 år
SmagsprofilMellem sød
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 38 %

Beskrivelse

Denne moderne blanding af rom er meget aromatisk og kompleks. Elegant mørkfarvet rom, der afspejler en kirsebærrød nuance med antydninger af lilla. Dens behagelige duft af caribisk aroma og smag gør den unik. Dens karakteristiske mellem-søde smag viser en fremragende og afbalanceret struktur. Du finder vanille, rosenblad, hybenblomster og let kokos blandt duftene. Den har smag af hybenmarmelade, syrlig sødme, fyldighed og lune. Lang eftersmag med spor af hyben, kokos og kirsebær. Opthimus 21 år er en enestående fyldig rom, der har fået de bedste egenskaber fra den lange modningsproces. Den er ekstraordinær og velafrundet.

Opthimus

Opthimus

For mere end 20 år siden besluttede Oliver og Oliver sig for ikke at destillere selv, da det gav mere mening at vælge fra de bedste, tilgængelige destillater i Caribien. Deres Cubanske Rom-Maestros beslutter sig for hvilken alkohol de betragter som det fineste og de modtager udvalgte ultra fin alkohol fra destillerier i Panama, Guatemala, Nicaragua og Den Dominikanske Republik, samt medium alkohol eller malt fra Trinidad & Tobago og andre destillerier i de franske og engelske Caribiske Øer.

En spændende rom fra Oliver & Oliver, der med base i Den Dominikanske Republik, opkøber rom i Caribien, for at blande den på bedste vis.

Det er en hemmelighed, hvilke rom, der indgår i de forskellige blends. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at en stor del af rommen stammer fra Cuba, hvor Oliver familien har sine rødder, og også havde et romdestilleri i slutningen af det 18. århundrede. Da de grundlagde firmaet, fik lov til at købe omkring 100.000 liter god cubansk rom. Den øvrige rom er fra Panama, Trinidad, Colombia og Nicaragua, men en stor del kommer også fra deres egen ø, Den Dominikanske Republik.
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.