A.H. Riise XO Reserve Superior Cask

Varenr: 07175

    469,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeRom
LandTyskland
FadlagringFadlagret
SmagsprofilMeget sød
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 40 %

Beskrivelse

A. H. Riise XO Reserve Superior Cask er en eksklusiv rombaseret spiritus, som alle elskere af bløde, søde og karakterfulde rom, vil straks glæde sig over denne aromatiske perle, når den rammer tungen, munden og halsen.
AH Riise XO er blandet af en række nøje udvalgte vestindiske rom.

Mesterblenderen ved A.H. Riise har med denne blanding af gamle og lidt yngre fade, sammensat en af de allerbedste af slagsen.

En kølet mynte duft, med karamell og læder, samt et citrusvink

I smagen finder du fyldig eukalyptus, blommefyldt tærte og noter af hvid te med bergamot. Eftersmagen er karakteriseret ved læder og bergamot toner gradvist ud i en lang fin finish

Navnet ”superior cask” bærer visse forpligtigelser med sig, derfor består rommen kun af det allerbedste, hvilket også kan mærkes på smagen!

A. H. Riise

A. H. Riise

I juni 1838 tildelte den danske regering officielt Albert Heinrich Riise retten til som den eneste af drive apotek på øen St. Thomas i Dansk Vestindien og gav ham samtidig monopol på at producere alkohol.

Riises apotek producerede til at begynde med rom og bitter som medicin for maveonder og andre dårligdomme. Snart begyndte rommen dog at vinde popularitet for sin smag mere end for dens helbrede kvaliteter, og i 1893 vandt A.H. Riise Company sin første internationale medalje ved verdensudstillingen i Chicago.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.