Opthimus Malt Whisky Finish 25 år

Varenr: 07178

    865,00kr

    Pr. stk.

    800,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 43 %

Beskrivelse

Opthimus Malt Whisky Finish 25 år er en rom, der med sin malt whisky finish er et oplagt sted at starte, hvis du er til whisky, men vil gerne vil gå på opdagelse i det stadig mere populære rom-segment. Opthimus-rommen har lagret i mindst 25 år i ex-bourbon tønder og er derefter modnet på en brugt single malt tønde
Utrolig fantastisk duft, med noter af honning, kandis, sirup, moden frugt en snert af malt whisky. I smagen finder du en markant sødme, nougat der smelter ned i tungen og en meget fed og fyldig rom. Dertil kommer krydderi fra malt whiskyen Tomatin. Dette afløses af en lang og fyldig eftersmag, med luftige krydderier og en sød hale. Fuldendt symbiose af rom og whisky

 

Opthimus

Opthimus

For mere end 20 år siden besluttede Oliver og Oliver sig for ikke at destillere selv, da det gav mere mening at vælge fra de bedste, tilgængelige destillater i Caribien. Deres Cubanske Rom-Maestros beslutter sig for hvilken alkohol de betragter som det fineste og de modtager udvalgte ultra fin alkohol fra destillerier i Panama, Guatemala, Nicaragua og Den Dominikanske Republik, samt medium alkohol eller malt fra Trinidad & Tobago og andre destillerier i de franske og engelske Caribiske Øer.

En spændende rom fra Oliver & Oliver, der med base i Den Dominikanske Republik, opkøber rom i Caribien, for at blande den på bedste vis.

Det er en hemmelighed, hvilke rom, der indgår i de forskellige blends. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at en stor del af rommen stammer fra Cuba, hvor Oliver familien har sine rødder, og også havde et romdestilleri i slutningen af det 18. århundrede. Da de grundlagde firmaet, fik lov til at købe omkring 100.000 liter god cubansk rom. Den øvrige rom er fra Panama, Trinidad, Colombia og Nicaragua, men en stor del kommer også fra deres egen ø, Den Dominikanske Republik.
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.