A.H. Riise XO Port Cask Reserve

Varenr: 07179

    499,00kr

    Pr. stk.

    461,50kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 45 %

Beskrivelse

Den færdige rom har efterfølgende fået en fad-finish-lagring i 6. måneder på et Portvinsfad ( Pibe ) fra det kendte hus Cálem. Produktionen af denne Luksus Rom, er stærkt begrænset. Hvert Fad er specielt udvalgt og aftappet enkeltvis, i hånden af vor Master Distiller. Alle flasker er mærket med et individuelt flaskenummer samt aftapnings år. En rom med dejlige duftnoter af vanilje og gule frugter, som ananas og banan der kommer først, men nedenunder ligger der et lag af mere tørre røde frugter, og man fornemmer portvinens indflydelse. De gule og røde frugter fortsætter ind i smagen sammen med tobak og cedertræ. Du efterlades med en fed og lang eftersmag med en harmonisk tør chokolade-agtig, let krydret smag med en god frugtagtig afslutning med komplekse toner af skovbær og portvin. Det hele sidder i træet. Det er nu Amerika mødes med Caribien - klasse!

A. H. Riise

A. H. Riise

I juni 1838 tildelte den danske regering officielt Albert Heinrich Riise retten til som den eneste af drive apotek på øen St. Thomas i Dansk Vestindien og gav ham samtidig monopol på at producere alkohol.

Riises apotek producerede til at begynde med rom og bitter som medicin for maveonder og andre dårligdomme. Snart begyndte rommen dog at vinde popularitet for sin smag mere end for dens helbrede kvaliteter, og i 1893 vandt A.H. Riise Company sin første internationale medalje ved verdensudstillingen i Chicago.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.