A.H. Riise Black Barrel Premium Navy Spiced Rum

Varenr: 07180

    269,00kr

    Pr. stk.

    249,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 40 %

Beskrivelse

A.H. Riise Black Barrel Rum er smagsat af en hemmelig krydderiblanding, som er nøje udvalgt og baseret på grundlæggers ry og rygte, som en apoteker i verdens klasse. Black Barrel rommen er yderligere lagret i længere tid på egetræsfade, som er brændt indvendigt, således at overfladen er forkullet, denne proces giver rommen sin sorte farve - deraf navnet Black Barrel - Det Sorte Fad. I den sorte rom gemmer sig dufte af mokka, valnødder og brændte figner, såvel som let brændte egetræsnoter, hertil kommer smag af julekrydderier og mørk chokolade der forenes i en dyb, fed smag. I eftersmagen vender mokkaen vender tilbage og toner langsomt ud. En super rom til både den rene og sammen med andet i coacktails!

A. H. Riise

A. H. Riise

I juni 1838 tildelte den danske regering officielt Albert Heinrich Riise retten til som den eneste af drive apotek på øen St. Thomas i Dansk Vestindien og gav ham samtidig monopol på at producere alkohol.

Riises apotek producerede til at begynde med rom og bitter som medicin for maveonder og andre dårligdomme. Snart begyndte rommen dog at vinde popularitet for sin smag mere end for dens helbrede kvaliteter, og i 1893 vandt A.H. Riise Company sin første internationale medalje ved verdensudstillingen i Chicago.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.