Santos Dumont XO elixir

Varenr: 07182

    315,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeRom
LandTyskland
FadlagringFadlagret
SmagsprofilMeget sød, Mellem sød
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 40 %

Beskrivelse

Santos Dumont Elixir er en charmerende sødmefuld likør som rammer alt til dem som holder af et godt glas med den helt rigtige balance mellem alkohol og sødme.

Brasilien er i dag verdens største producent af sukkerrør. En meget stor del af den melasserom der fremstilles verden over, er lavet på melasse fra Brasilien. Dog ikke denne romlikør. Santos Dumont Elixir er fremstillet på basis af vores Santos Dumont XO som er lagret på henholdsvis bourbon, PX sherry og portvinsfade.

Smagekommentar: Masser af honning og ikke mindst gæret frugt. Hertil kommer en prikken på tungen, som understreger spændstigheden hos denne likør.

A. H. Riise

A. H. Riise

I juni 1838 tildelte den danske regering officielt Albert Heinrich Riise retten til som den eneste af drive apotek på øen St. Thomas i Dansk Vestindien og gav ham samtidig monopol på at producere alkohol.

Riises apotek producerede til at begynde med rom og bitter som medicin for maveonder og andre dårligdomme. Snart begyndte rommen dog at vinde popularitet for sin smag mere end for dens helbrede kvaliteter, og i 1893 vandt A.H. Riise Company sin første internationale medalje ved verdensudstillingen i Chicago.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.