Santos Dumont XO Gewürztraminer

Varenr: 07185

    445,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeRom
LandTyskland
FadlagringFadlagret
SmagsprofilMeget sød
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 40 %

Beskrivelse

En spændende rombaseret spiritus med en ekstrem fyldig sødme, Denne spiritus henvender sig til enhver, der værdsætter en spiritus af høj kvalitet. Den er afbalanceret mellem en krydret kompleksitet og en langvarig fløjlsagtig sødme. Denne blanding er lagret i gamle og omhyggeligt udvalgte fade. Indflydelsen fra Gewürztraminer-fadene kan mærkes med det samme gennem den store intensitet der er i glasset.  Dette er virkelig en unik kombination af fine traditioner i skabelsen af både elegante vine og fantastisk spiritus. Smagekommentar: Varme bølger af orange og abrikoser sammen med kokosnødder og krydret smag.

A. H. Riise

A. H. Riise

I juni 1838 tildelte den danske regering officielt Albert Heinrich Riise retten til som den eneste af drive apotek på øen St. Thomas i Dansk Vestindien og gav ham samtidig monopol på at producere alkohol.

Riises apotek producerede til at begynde med rom og bitter som medicin for maveonder og andre dårligdomme. Snart begyndte rommen dog at vinde popularitet for sin smag mere end for dens helbrede kvaliteter, og i 1893 vandt A.H. Riise Company sin første internationale medalje ved verdensudstillingen i Chicago.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.