Opthimus Dominicano 25 år

Varenr: 07200

    745,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeRom
LandDen Dominikanske Republik
Fadlagring25 år
SmagsprofilMellem sød
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 38 %

Beskrivelse

Opthimus 25 år Solera Ron Dominicano er fra Den Dominikanske Republik og produceret af Oliver & Oliver. Den er flagskibet i Opthimus-serien og med dens lækkerhed og kompleksitet er det ikke svært at se, hvorfor den prisbelønnede flaske er husets stolthed.

Opthimus

Opthimus

For mere end 20 år siden besluttede Oliver og Oliver sig for ikke at destillere selv, da det gav mere mening at vælge fra de bedste, tilgængelige destillater i Caribien. Deres Cubanske Rom-Maestros beslutter sig for hvilken alkohol de betragter som det fineste og de modtager udvalgte ultra fin alkohol fra destillerier i Panama, Guatemala, Nicaragua og Den Dominikanske Republik, samt medium alkohol eller malt fra Trinidad & Tobago og andre destillerier i de franske og engelske Caribiske Øer.

En spændende rom fra Oliver & Oliver, der med base i Den Dominikanske Republik, opkøber rom i Caribien, for at blande den på bedste vis.

Det er en hemmelighed, hvilke rom, der indgår i de forskellige blends. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at en stor del af rommen stammer fra Cuba, hvor Oliver familien har sine rødder, og også havde et romdestilleri i slutningen af det 18. århundrede. Da de grundlagde firmaet, fik lov til at købe omkring 100.000 liter god cubansk rom. Den øvrige rom er fra Panama, Trinidad, Colombia og Nicaragua, men en stor del kommer også fra deres egen ø, Den Dominikanske Republik.
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.