Santa Clara, Madrigal Matador Churchill

Varenr: 07205

    55,00kr

    Pr. stk.

    51,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 10 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 10 forskellige Cigarer)

Specifikationer

TypeHåndrullet cigar
LandMexico
StyrkeMedium-Kraftig
Facon/VitolaChurchill
Billige CigarerBillig Cigar
TubosNej
CellofanJa
Længde: 15,3 cm
Ring Gauge: 50
Diameter: 20 mm
Wrapper (Dæksblad): San Andres Maduro Colorado
Binder (Omblad): Maduro San Andres
Long Filler (Indlæg): Nicaragua
Kasse/Pakke: Pakke med 10 stk.

Beskrivelse

Madrigal Matador cigarerne er håndlavede af dygtige tobaks dyrkere, der er garante for en god tobak. Man får utroligt meget kvalitet for ikke særligt mange penge. Tobakken er blevet lagret i 3 år. Smagen er både cremet og krydret.

Santa Clara

Santa Clara

Santa Clara Puros er en traditionsrig cigarfabrikant, som bygger på de ældgamle traditioner for dyrkning af tobak i Mellemamerika.

Produktionen blev startet i 1967 af Jorge Ortiz Alvarez og han er stadig drivkraften bag produktionen og adm. direktør. Familien har så langt nogen kan huske tilbage været involveret i cigarproduktion – det vil sige før den Mexicanske revolution og helt tilbage til 1830.

San Andrés Dalen, som ligger i staten Veracruz, er hjemsted for den fineste tobak i Mexico og er et af de mest ideelle steder at dyrke, modne og rulle cigarer i verden. San Andrés Dalen har den perfekte beliggenhed, hvor bjergsiderne og de utallige floder der flyder igennem dalen giver en ideel kombination af fugtighed og de helt rigtige temperaturer. Tidligere aktive vulkaner giver jordbunden den rigdom, kalk og næring, som gør at der tilføres særlige smagsstoffer til tobakken. Det meste af tobakken til cigarerne kommer derfor fra San Andrés Dalen, men der anvendes også tobakker fra andre steder i verden eksempelvis Connecticut dæksblade.

Santa Clara cigarer er alle håndlavede hele vejen igennem - og er derfor "Totalmente a Mano".

 
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.