Caol ila, Murray McDavid, 8 års Whisky

Varenr: 07275

    799,00kr

    Pr. stk.

    739,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeLimited Release, Single Malt
LandSkotland
OmrådeIslay
AftapperMurray McDavid
FadtypeWine Cask
Fadlagring8 år
SmagsprofilRøget
Un-chillfilteredJa
FarveNatural Colour
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 50 %

Beskrivelse

En super flot røget  whiskey fra Murray McDavid. Whiskeyen er lagret på franske vinfade fra det smukke område omkring Pomerol, hvilket tilfører whiskyen en rundhed og dybe der komplimentere røgen godt!

Denne flaske er én af 1399 flasker!

Smagekommentar: I næsten er der BBQ og røde æbler. I smagen får du en floral røg, citrus og et hint af honning.

Murray McDavid

Murray McDavid

Murray McDavid blev etableret i begyndelsen af 1994 og er hurtigt blevet en førende skotsk whiskyaftapper. En af de første til at begynde at bruge en række interessante fade i Art of Maturation til at producere Inspired Scotch Whisky.

Murray McDavid blev etableret af London-vinhandlerne Mark Reynier, Simon Coughlin og Gordon Wright fra Springbank Distillery. De fik hurtigt et ry for at modne whisky på interessante fade, især på fine vinfade.

I 2000 gik Murray McDavid-teamet i gang med at genåbne det lukkede Bruichladdich-destilleri på Islay og engagerede Jim McEwan, Islays mest berømte Master Distiller, til at stå for arbejdet.

I 2012 købte spiritusgiganten Remy Cointreau Bruichladdich Distillery og Murray McDavid. Senere blev Murray McDavid solgt til sine nuværende ejere, den førende skotske whisky-mægler Aceo Ltd.

I dag er Murray McDavid hjemme i Coleburn Distillery i Speyside, hvor vi fortsætter traditionen med at aftappe kunstfærdigt modnet skotsk whisky
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.