Benriach, Murray McDavid 8 års

Varenr: 07276

    899,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeLimited Release, Single Malt
LandSkotland
OmrådeSpeyside
AftapperMurray McDavid
FadtypeFirst fill Bourbon Cask
Fadlagring8 år
SmagsprofilRøget
Un-chillfilteredJa
FarveNatural Colour
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 46 %

Beskrivelse

En smuk gylden whiskey fra Murray McDavid. En 8 års whiskey fra Speyside der har en flot røg og som er rundet i Koval Bourbon fade, giver en enkel og elegant whiskey.

Denne flaske er én af 1304 flasker!

Smagekommentar: Smag af frisk malt og citrus og hint af karamel i eftersmagen.

Murray McDavid

Murray McDavid

Murray McDavid blev etableret i begyndelsen af 1994 og er hurtigt blevet en førende skotsk whiskyaftapper. En af de første til at begynde at bruge en række interessante fade i Art of Maturation til at producere Inspired Scotch Whisky.

Murray McDavid blev etableret af London-vinhandlerne Mark Reynier, Simon Coughlin og Gordon Wright fra Springbank Distillery. De fik hurtigt et ry for at modne whisky på interessante fade, især på fine vinfade.

I 2000 gik Murray McDavid-teamet i gang med at genåbne det lukkede Bruichladdich-destilleri på Islay og engagerede Jim McEwan, Islays mest berømte Master Distiller, til at stå for arbejdet.

I 2012 købte spiritusgiganten Remy Cointreau Bruichladdich Distillery og Murray McDavid. Senere blev Murray McDavid solgt til sine nuværende ejere, den førende skotske whisky-mægler Aceo Ltd.

I dag er Murray McDavid hjemme i Coleburn Distillery i Speyside, hvor vi fortsætter traditionen med at aftappe kunstfærdigt modnet skotsk whisky
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.