Lennox Peat, Murray McDavid 4 års

Varenr: 07281

    559,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeLimited Release, Single Malt
LandSkotland
OmrådeHighland
AftapperMurray McDavid
FadtypeMadeira Cask, Port Cask
Fadlagring4 år
SmagsprofilRøget
Un-chillfilteredJa
FarveNatural Colour
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 46 %

Beskrivelse

Murray McDavids Lennox Peat er en flot røget whiskey, der med kun 4 års på fad er frisk og spænsdig. Den er afrundet på port og Madeira fade, hvilke giver en smule sødme til røgen.

Køb den før det er for sent, det er én af kun 1567 flasker

Smagekommentar: Varm røg og fad frugt.

Murray McDavid

Murray McDavid

Murray McDavid blev etableret i begyndelsen af 1994 og er hurtigt blevet en førende skotsk whiskyaftapper. En af de første til at begynde at bruge en række interessante fade i Art of Maturation til at producere Inspired Scotch Whisky.

Murray McDavid blev etableret af London-vinhandlerne Mark Reynier, Simon Coughlin og Gordon Wright fra Springbank Distillery. De fik hurtigt et ry for at modne whisky på interessante fade, især på fine vinfade.

I 2000 gik Murray McDavid-teamet i gang med at genåbne det lukkede Bruichladdich-destilleri på Islay og engagerede Jim McEwan, Islays mest berømte Master Distiller, til at stå for arbejdet.

I 2012 købte spiritusgiganten Remy Cointreau Bruichladdich Distillery og Murray McDavid. Senere blev Murray McDavid solgt til sine nuværende ejere, den førende skotske whisky-mægler Aceo Ltd.

I dag er Murray McDavid hjemme i Coleburn Distillery i Speyside, hvor vi fortsætter traditionen med at aftappe kunstfærdigt modnet skotsk whisky
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.