Juniper Hill, Murray McDavid 6 års

Varenr: 07282

    639,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeLimited Release, Single Malt
LandSkotland
OmrådeSpeyside
AftapperMurray McDavid
FadtypeWine Cask
Fadlagring6 år
SmagsprofilU-røget
Un-chillfilteredJa
FarveNatural Colour
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 46 %

Beskrivelse

Denne whiskey fra McDavid, stammer fra Speyside regioner nær ved Findhorn floden. En smuk farve og en whiskey der er afsluttet på Barolo vin fade, hvilket giver en dybe og intensitet til whiskeyen.

Denne flaske er én af kun 1673 flasker!

Smagekommentar: Rig malt, mørke kirsebær og demerara

Murray McDavid

Murray McDavid

Murray McDavid blev etableret i begyndelsen af 1994 og er hurtigt blevet en førende skotsk whiskyaftapper. En af de første til at begynde at bruge en række interessante fade i Art of Maturation til at producere Inspired Scotch Whisky.

Murray McDavid blev etableret af London-vinhandlerne Mark Reynier, Simon Coughlin og Gordon Wright fra Springbank Distillery. De fik hurtigt et ry for at modne whisky på interessante fade, især på fine vinfade.

I 2000 gik Murray McDavid-teamet i gang med at genåbne det lukkede Bruichladdich-destilleri på Islay og engagerede Jim McEwan, Islays mest berømte Master Distiller, til at stå for arbejdet.

I 2012 købte spiritusgiganten Remy Cointreau Bruichladdich Distillery og Murray McDavid. Senere blev Murray McDavid solgt til sine nuværende ejere, den førende skotske whisky-mægler Aceo Ltd.

I dag er Murray McDavid hjemme i Coleburn Distillery i Speyside, hvor vi fortsætter traditionen med at aftappe kunstfærdigt modnet skotsk whisky
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.