Dailuaine, Murray McDavid, Craft Cask Bourbon Finish

Varenr: 07293

    349,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeSingle Malt
LandSkotland
OmrådeSpeyside
AftapperMurray McDavid
FadtypeBourbon Cask
SmagsprofilMellem sød
FarveNatural Colour
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 44.5 %

Beskrivelse

Ny serie fra whiskymesteren Murray McDavid, som de kalder Cask Craft. Denne udgave fra destilleriet Dailuaine, er en super lækker bourbonlagret whisky på 44,5%, som de kalder Creamy & Sweet - få alle informationer på bagetiketten. Skabt af deres Head of Whisky Creations, som hedder Dean Jode.

Smagekommentar: En cremet og sød whisky, med noter af frisk vanilje, sprød æble, moden mango og et hint af kanel.

Murray McDavid

Murray McDavid

Murray McDavid blev etableret i begyndelsen af 1994 og er hurtigt blevet en førende skotsk whiskyaftapper. En af de første til at begynde at bruge en række interessante fade i Art of Maturation til at producere Inspired Scotch Whisky.

Murray McDavid blev etableret af London-vinhandlerne Mark Reynier, Simon Coughlin og Gordon Wright fra Springbank Distillery. De fik hurtigt et ry for at modne whisky på interessante fade, især på fine vinfade.

I 2000 gik Murray McDavid-teamet i gang med at genåbne det lukkede Bruichladdich-destilleri på Islay og engagerede Jim McEwan, Islays mest berømte Master Distiller, til at stå for arbejdet.

I 2012 købte spiritusgiganten Remy Cointreau Bruichladdich Distillery og Murray McDavid. Senere blev Murray McDavid solgt til sine nuværende ejere, den førende skotske whisky-mægler Aceo Ltd.

I dag er Murray McDavid hjemme i Coleburn Distillery i Speyside, hvor vi fortsætter traditionen med at aftappe kunstfærdigt modnet skotsk whisky
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.