Yushan, Signature, Bourbon Cask

Varenr: 07296

    599,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeSingle Malt
LandTaiwan
FadtypeBourbon Cask
FadlagringFadlagret
SmagsprofilMellem sød
FarveNatural Colour
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 46 %

Beskrivelse

Nantou Distillery ligger i Nantou Hsien i Taiwan og blev grundlagt af Taiwan Tobacco & Liquor Corporation i 1978. Det var dog først i 2008, at Nantou Distillery producerede sin første whisky. Nantou Distillery har i øjeblikket fire stills, som er fremstillet af Forsyths i Rothes i skotske Speyside. Det varme og fugtige klima i Taiwan betyder, at den berømte ”Angel’s Share” er omkring 5% om året

Smagekommentar: Frisk og flot balanceret aroma, der byder op til dans med præg af blomster, honning, fløde og vanilje. Vaniljen følger med over i smagsbilledet, hvor den får selskab af krydderier og karamel. Vaniljen bliver også hængende helt i eftersmagen sammen med mandariner og en smule malt.

Nantou Distillery

I Nantou Hsien, Taiwan, ligger Nantou Distilleriet, som blev grundlagt af Taiwan Tobacco & Liqour Corporation, som ejes af staten, i 1978. I 2008 kom de med deres første whisky. De første to år kom mæsken færdig fra et nærliggende bryggeri, men i 2010 installerede Nantou deres eget tyske udstyr (med en kapacitet på 15.000 liter) i selve distilleriet.

Der fermenteres typisk imellem 60 og 72 timer, før spiritussen transporteres til den pot still de ønsker at bruge. Der er fire at vælge mellem, alle fra Forsyths of Rothes i Speyside. En der kan klare 7.000 Liter, to der kan klare 5.000 Liter og den sidste til 2.000 Liter.

De har kapacitet til 4.500 bourbon -og sherryfade, som hver kan indeholde mellem 180 og 225 liter. Taiwans fugtige og varme klima, resulterer i en "Angels Share" på omkring 5% om året. Der er en underjordisk kilde med frist vand, som betnyttes i produktionen og til nedvandingen efterfølgende.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.