Murray McDavid, Righ Seumas II 10 år

Varenr: 07301

    549,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeLimited Release
LandSkotland
OmrådeLowland, Speyside
AftapperMurray McDavid
FadtypeBourbon hogshead, Sherry Cask
Fadlagring10 år
SmagsprofilU-røget
Un-chillfilteredJa
FarveNatural Colour
Indhold: 70 cl
Alkohol: 50 %

Beskrivelse

Righ Seumas II 2008 whisky er en super lækker blended Scotch, navnet udtales "ray shay-muss" og den består af 70% single malts samt 30% grain whiskies lagret på Bordeaux red wine barrique fade, hvilket giver en fantastisk smag til denne Righ Seumas II whisky.

Det er et blend af whisky fra disse fremragende destillerier: Bruichladdich, Arran, Tobermory, Auchentoshan, Old Rhosdhu, North British og Invergordon

Denne flaske er én af kun 914 flasker!

Smagekommentar:
I næsen er der rød og sød frugt og lime. Smagen er præget af eg, ristede nødder og fennikel med et lækkert finish hvor sherryfadene kommer til sin ret.

Murray McDavid

Murray McDavid

Murray McDavid blev etableret i begyndelsen af 1994 og er hurtigt blevet en førende skotsk whiskyaftapper. En af de første til at begynde at bruge en række interessante fade i Art of Maturation til at producere Inspired Scotch Whisky.

Murray McDavid blev etableret af London-vinhandlerne Mark Reynier, Simon Coughlin og Gordon Wright fra Springbank Distillery. De fik hurtigt et ry for at modne whisky på interessante fade, især på fine vinfade.

I 2000 gik Murray McDavid-teamet i gang med at genåbne det lukkede Bruichladdich-destilleri på Islay og engagerede Jim McEwan, Islays mest berømte Master Distiller, til at stå for arbejdet.

I 2012 købte spiritusgiganten Remy Cointreau Bruichladdich Distillery og Murray McDavid. Senere blev Murray McDavid solgt til sine nuværende ejere, den førende skotske whisky-mægler Aceo Ltd.

I dag er Murray McDavid hjemme i Coleburn Distillery i Speyside, hvor vi fortsætter traditionen med at aftappe kunstfærdigt modnet skotsk whisky
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.