Murray McDavid, Righ Seumas II 12 år Whisky

Varenr: 07302

    619,00kr

    Pr. stk.

    572,50kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeLimited Release
LandSkotland
OmrådeHighland, Lowland, Speyside
AftapperMurray McDavid
FadtypeBourbon Hogshead, Sherry Cask, Wine Cask
Fadlagring12 år
SmagsprofilU-røget
Un-chillfilteredJa
FarveNatural Colour
Indhold: 70 cl
Alkohol: 46 %

Beskrivelse

Righ Seumas II 2008 whisky er en super lækker blended Scotch, navnet udtales "ray shay-muss" og den består af 70% single malts samt 30% grain whiskies lagret på Bordeaux red wine barrique fade, hvilket giver en fantastisk smag til denne Righ Seumas II whisky.

Det er et blend af whisky fra disse fremragende destillerier: Bruichladdich, Auchentoshan, Tobermory, Arran, and Old Rhosdhu

Denne flaske er én af kun 964 flasker, og den er udsolgt ved Murrey McDavid!

Smagekommentar:
I næsen er der rige frugter, vanilie og et hint af læder. Smagen er rund og blød og præget af noter af karamel, eg og krydderier. Whiskyen har et lækkert finish, hvor sherryfaddene kommer til udtryk med en sødme.

Murray McDavid

Murray McDavid

Murray McDavid blev etableret i begyndelsen af 1994 og er hurtigt blevet en førende skotsk whiskyaftapper. En af de første til at begynde at bruge en række interessante fade i Art of Maturation til at producere Inspired Scotch Whisky.

Murray McDavid blev etableret af London-vinhandlerne Mark Reynier, Simon Coughlin og Gordon Wright fra Springbank Distillery. De fik hurtigt et ry for at modne whisky på interessante fade, især på fine vinfade.

I 2000 gik Murray McDavid-teamet i gang med at genåbne det lukkede Bruichladdich-destilleri på Islay og engagerede Jim McEwan, Islays mest berømte Master Distiller, til at stå for arbejdet.

I 2012 købte spiritusgiganten Remy Cointreau Bruichladdich Distillery og Murray McDavid. Senere blev Murray McDavid solgt til sine nuværende ejere, den førende skotske whisky-mægler Aceo Ltd.

I dag er Murray McDavid hjemme i Coleburn Distillery i Speyside, hvor vi fortsætter traditionen med at aftappe kunstfærdigt modnet skotsk whisky
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.