Mannochmore, Murray McDavid, Cask Craft, Port finish

Varenr: 07304

    349,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 44.5 %

Beskrivelse

Ny serie fra Wkiskymesteren Murray McDavid, som de kalder Cask Craft. Denne udgave fra det skotske destilleriet Mannochmore, er en super lækker Portvinslagret whisky på 44,5%, som de kalder Rich & Fruity - få alle informationer på bagetiketten. Skabt af deres Head of Whisky Creations, som hedder Dean Jode.

Smagekommentar: Den rige og tunge stil fra Mannohmore kræver et fad finish som er lig med dens modige natur. Tawny Port Casks laver en luksuriøs whisky med smagsnoter af chokolade, tørrede frugter og en lang og floralsk eftersmag.

Murray McDavid

Murray McDavid

Murray McDavid blev etableret i begyndelsen af 1994 og er hurtigt blevet en førende skotsk whiskyaftapper. En af de første til at begynde at bruge en række interessante fade i Art of Maturation til at producere Inspired Scotch Whisky.

Murray McDavid blev etableret af London-vinhandlerne Mark Reynier, Simon Coughlin og Gordon Wright fra Springbank Distillery. De fik hurtigt et ry for at modne whisky på interessante fade, især på fine vinfade.

I 2000 gik Murray McDavid-teamet i gang med at genåbne det lukkede Bruichladdich-destilleri på Islay og engagerede Jim McEwan, Islays mest berømte Master Distiller, til at stå for arbejdet.

I 2012 købte spiritusgiganten Remy Cointreau Bruichladdich Distillery og Murray McDavid. Senere blev Murray McDavid solgt til sine nuværende ejere, den førende skotske whisky-mægler Aceo Ltd.

I dag er Murray McDavid hjemme i Coleburn Distillery i Speyside, hvor vi fortsætter traditionen med at aftappe kunstfærdigt modnet skotsk whisky
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.