Strathdearn, Murray McDavid, Craft Cask, Sherry Finish Whisky

Varenr: 07310

    349,00kr

    Pr. stk.

    323,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeSingle Malt
LandSkotland
OmrådeHighland
AftapperMurray McDavid
FadtypeOloroso Sherry Cask
FadlagringFadlagret
SmagsprofilLidt sød
FarveNatural Colour
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 44.5 %
1 på lager

Beskrivelse

Ny serie fra whiskymesteren Murray McDavid, som de kalder Cask Craft. Denne udgave fra destilleriet Loch Lomond, selv om det ikke står på etiketten, men derimod Strathdearn. Dette er en super lækker Sherrylagret whisky på 44,5%, som de kalder Fruity & Spicy - få alle informationer på bagetiketten. Skabt af deres Head of Whisky Creations, som hedder Dean Jode.

Smagekommentar: En symfoni af lækker, rig og frugtig smag med en lang eftersmag mandel og søde krydderier.

Murray McDavid

Murray McDavid

Murray McDavid blev etableret i begyndelsen af 1994 og er hurtigt blevet en førende skotsk whiskyaftapper. En af de første til at begynde at bruge en række interessante fade i Art of Maturation til at producere Inspired Scotch Whisky.

Murray McDavid blev etableret af London-vinhandlerne Mark Reynier, Simon Coughlin og Gordon Wright fra Springbank Distillery. De fik hurtigt et ry for at modne whisky på interessante fade, især på fine vinfade.

I 2000 gik Murray McDavid-teamet i gang med at genåbne det lukkede Bruichladdich-destilleri på Islay og engagerede Jim McEwan, Islays mest berømte Master Distiller, til at stå for arbejdet.

I 2012 købte spiritusgiganten Remy Cointreau Bruichladdich Distillery og Murray McDavid. Senere blev Murray McDavid solgt til sine nuværende ejere, den førende skotske whisky-mægler Aceo Ltd.

I dag er Murray McDavid hjemme i Coleburn Distillery i Speyside, hvor vi fortsætter traditionen med at aftappe kunstfærdigt modnet skotsk whisky
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.