Half n Half, Murray McDavid, Crafted Blend Whisky

Varenr: 07312

    469,00kr

    Pr. stk.

    434,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeLimited Release
LandSkotland
OmrådeLowland, Speyside
AftapperMurray McDavid
FadtypeSherry Cask
Fadlagring10 år
Un-chillfilteredJa
FarveNatural Colour
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 46 %

Beskrivelse

Half n Half fra Murray McDavid, er et ganske særligt blend. Det er nemlig halvdelen fra fire Speyside destillerier og den anden halvdel fra highland single grain whisky. Desuden er denne whiskey lavet i samarbejde med den lokale øl brygger, som giver whiskeyen en smuk smag. 

Smagekommentar: Noter af chokolade, vanilje og sød malt.

Murray McDavid

Murray McDavid

Murray McDavid blev etableret i begyndelsen af 1994 og er hurtigt blevet en førende skotsk whiskyaftapper. En af de første til at begynde at bruge en række interessante fade i Art of Maturation til at producere Inspired Scotch Whisky.

Murray McDavid blev etableret af London-vinhandlerne Mark Reynier, Simon Coughlin og Gordon Wright fra Springbank Distillery. De fik hurtigt et ry for at modne whisky på interessante fade, især på fine vinfade.

I 2000 gik Murray McDavid-teamet i gang med at genåbne det lukkede Bruichladdich-destilleri på Islay og engagerede Jim McEwan, Islays mest berømte Master Distiller, til at stå for arbejdet.

I 2012 købte spiritusgiganten Remy Cointreau Bruichladdich Distillery og Murray McDavid. Senere blev Murray McDavid solgt til sine nuværende ejere, den førende skotske whisky-mægler Aceo Ltd.

I dag er Murray McDavid hjemme i Coleburn Distillery i Speyside, hvor vi fortsætter traditionen med at aftappe kunstfærdigt modnet skotsk whisky
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.