Murray McDavid, The Speysiders 11 år Whisky

Varenr: 07313

    599,00kr

    Pr. stk.

    554,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeLimited Release
LandSkotland
OmrådeSpeyside
AftapperMurray McDavid
FadtypeBourbon Cask, Pedro Ximénez Cask
Fadlagring11 år
SmagsprofilU-røget
Un-chillfilteredJa
FarveNatural Colour
Indhold: 70 cl
Alkohol: 46 %

Beskrivelse

Denne Speysiders, fra den uafhængige aftapper Murray McDacid, er et ensemble på fire single malt fra Speyside, er destilleret og modnet samt blandet inden for lidt over 10 mil fra hinanden.
Murray McDavids Whisky Creations Team på Coleburn Distillery har blandet single malt fra destillerierne Craigellachie, Glenlossie, Linkwood og Miltonduff.
Der er kælet særligt godt for denne whisky, der har lagt på bourbonfade og er blevet afrundet på de søde PX sherryfade. Malten er harmoniseret smukt. En dram der viser Speysides høje klasse!

Dette er én ud af kun 1102 flasker!

Smagekommentar
I næsten er der noter af frisk frugt, chokolade, nødder, rig maltet kaffe og krydderier. I smagen der noter af chokolade, karamel, rosiner og cremet malt. I eftersmagen kommer Pedro Ximènez sherryfadene til udtryk og der er noter af karamel, nødder, rosiner og varme krydderier.

Murray McDavid

Murray McDavid

Murray McDavid blev etableret i begyndelsen af 1994 og er hurtigt blevet en førende skotsk whiskyaftapper. En af de første til at begynde at bruge en række interessante fade i Art of Maturation til at producere Inspired Scotch Whisky.

Murray McDavid blev etableret af London-vinhandlerne Mark Reynier, Simon Coughlin og Gordon Wright fra Springbank Distillery. De fik hurtigt et ry for at modne whisky på interessante fade, især på fine vinfade.

I 2000 gik Murray McDavid-teamet i gang med at genåbne det lukkede Bruichladdich-destilleri på Islay og engagerede Jim McEwan, Islays mest berømte Master Distiller, til at stå for arbejdet.

I 2012 købte spiritusgiganten Remy Cointreau Bruichladdich Distillery og Murray McDavid. Senere blev Murray McDavid solgt til sine nuværende ejere, den førende skotske whisky-mægler Aceo Ltd.

I dag er Murray McDavid hjemme i Coleburn Distillery i Speyside, hvor vi fortsætter traditionen med at aftappe kunstfærdigt modnet skotsk whisky
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.