Barcelo Imperial 40 Aniversario Rum

Varenr: 07315

    1.295,00kr

    Pr. stk.

    1.198,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 43 %

Beskrivelse

Barcelo Imperial 40 Aniversario jubilæumsrom er et blend af vellagret rom, der har modnet i op til 10 år i særligt udvalgte amerikanske egefade og herefter har fået en 2 års finish på franske egefade med forskellig grad af ristning. Herefter har master blenderen udvalgt de bedste partier af denne rom og lagt den til yderligere 10 års lagring på franske egefade med et fremragende resultat. Barcelo Imperial 40 Aniversario rom har duftnoter af rosiner, karamel, creme brulee og tørre krydderier og kirsebær. Smagen er halvtør og afrundet med frugt, nødder og krydret eg, der munder ud i en lang finish af peber og tobak. Barcelo Imperial 40 Aniversario rom kan drikkes alene eller i selskab med en god cigar, moden ost, mørk chokolade og rødt kød.

Barcelo

Barcelo

Barceló daterer tilbage til 1929 da Julián Barceló ankom til Den Dominikanske Republik med det formål at lave rommen som ville gå over i historien som verdens bedste rom. Bare ét år senere i 1930 grundlagde han Barceló & Co. På det tidspunkt var den unge Spanier kun 26 år, men dog med mange drømme og på kort tid startede han marketinget og produktionen på hans første rums rundt om i landet.

I 2016 blev Ron Barceló den første rom i verden til at blive certificeret CO2-neutral og de blev det første destilat og rom i verden til at blive del af FN's "Klima Neutral Now"-initiativ.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.