Barceló Organic Rum

Varenr: 07317

    225,00kr

    Pr. stk.

    208,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 37.5 %

Beskrivelse

Ron Barceló fra Den Dominikanske Republik er verdens måske mest "grønne" destilleri. Destilleriet er  miljøgodkendt efter den internationale ISO 14.001 standard og fremstiller naturlig rom uden tilsætning af sukker, og rommen er lavet af den friskpressede sukkerrørssaft (som Rhum Agricole). Denne Barceló Organic rom er ift. de øvrige Barceló-varianter desuden lavet som en økologisk rom. Barceló begyndte allerede i 2015 at forberede sukkerrørsmarkerne for at sikre, at der ikke var nogen gødningsrester tilbage i plantagen, der strækker sig over et areal på hele 1.500 km2. De økologiske sukkerrørsplantager ligger 3 km fra destilleriet, og på denne måde er der intet overskudsvand, som ødelægger de økologiske marker. Desuden har man anvendt økologisk gær, og som et lille kuriosum er etiketten på Barceló Organic lavet af vegetabilske fibre fra sukkerrør og printet med økologisk blæk. Barcelo Organic rom har en duft af bl.a. karamelliseret kirsebær, kakao og tobak. I smagen finder vi bl.a. modne frugter, ristede tørrede frugter og et strejf af rød peber.

Barcelo

Barcelo

Barceló daterer tilbage til 1929 da Julián Barceló ankom til Den Dominikanske Republik med det formål at lave rommen som ville gå over i historien som verdens bedste rom. Bare ét år senere i 1930 grundlagde han Barceló & Co. På det tidspunkt var den unge Spanier kun 26 år, men dog med mange drømme og på kort tid startede han marketinget og produktionen på hans første rums rundt om i landet.

I 2016 blev Ron Barceló den første rom i verden til at blive certificeret CO2-neutral og de blev det første destilat og rom i verden til at blive del af FN's "Klima Neutral Now"-initiativ.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.