Jura, Rum Cask, Single Malt, Whisky

Varenr: 07321

    375,00kr

    Pr. stk.

    347,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeSingle Malt
LandSkotland
OmrådeIslay
FadtypeBourbon Cask
FadlagringFadlagret
SmagsprofilMeget sød, Mellem sød
FarveNatural Colour
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 40 %

Beskrivelse

Jura Rum Cask Finish Single Malt Scotch Whisky er en Island whisky fra Jura-øen i Hebriderne, hvor Jura Whisky blev grundlagt i 1810. Jura Rum Cask Finish er en del af Juras Cask Editions, hvor udvalgte fadtyper fra hele verden spiller sammen med whiskyen fra øen Jura på den skotske vestkyst. Ved denne udgivelse har whiskyen fået en finish på caribiske romfade. 

Jura Rum Cask Finish Single Malt Scotch Whisky er et møde mellem Juras Island whisky og caribisk rom, der har tilført whiskyen frugtige og eksotiske smagsnoter. Whiskyen har først lagret på amerikanske bourbonfade og har siden fået en finish på caribiske romfade.

Smagekommentar:  Aroma af firisk guava og kokosnød, brændte mandler, abrikoser og et strejf af citrus. Den har fyldige, cremede smagsnoter af sødmefuld vanilje og smørkaramel efterfulgt af frugtige noter af mango, banan og guava, der slutter af med krydrede noter af kanel.

Jura Distillery

Jura distillery er et skotsk whisky-distilleri der ligger på øen, Jura, ud for den skotske vestkyst.

Jura blev grundlagt af Archibald Campbell, som var herremand på øen, i 1810. I 1950'erne ønskede to lokale herremænd, Robert Fletcher og Tony Riley-Smith at hjælpe den lokale økonomi, og fik derfor distilleriet ombygget og udvidet. Projektet blev afsluttet i 1963, hvor der samtidig blev installeret nogle højere stills, som gjorde det muligt for distilleriet at lave mere varieret whisky.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.