Davidoff, Nicaragua 10th Anniversary - LIMITED EDITION 2023

Varenr: 07629

    540,00kr

    Pr. stk.

    499,50kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 10 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 10 forskellige Cigarer)

Specifikationer

Længde: 15,3 cm
Rygetid:Ca. 60 Minutter
Ring Gauge: 56
Diameter: 22 mm
Wrapper (Dæksblad): Nicaragua
Binder (Omblad): Nicaragua
Long Filler (Indlæg): Nicaragua
Kasse/Pakke: 12 stk. pr. kasse

Beskrivelse

I år fejrer Davidoff tiårs jubilæet for Nicaragua-serien ved at udgive en særlig begrænset udgave af en cigar. De 12 gran toro-cigarer kommer i en trækasse, der viser det omhyggeligt lakerede Nicaragua-mønster. Rammen afspejler den iøjnefaldende farve på Nicaragua-serien omkring kassen, og en jubilæumssticker på låget markerer den specielle lejlighed.

Den ikoniske sorte bånd prydede første gang en Davidoff-cigar i 2013. For at fejre tiårs jubilæet for denne moderne klassiker har tobakken i denne begrænsede udgave været ekstraordinært aldret. Ud over allerede aldret fyldemateriale, binder og omblad, introducerede vores blenders også en ni år gammel Esteli-tobak for første gang. Ikke tilfredse med at finde en ny nicaraguansk variant, aldrede de Esteli-tobakken i romfade for ekstra dybde og særpræg. Efter at have bevæget sig gennem noter af ristede nødder, giver smagen plads til egetræ og slutter intensivt med sort kaffe.

Lagringen på fade tilføjer kompleksitet og dybde til smagene. Især ved at bruge en nicaraguansk Estel seco, der allerede havde ligget i ni år, forfiner fadlagringen mærkbart den samlede smag.

Startende med noter af ristede nødder, åbner smagen op for egetræ og slutter intensivt med sort kaffe. Dette er ukendt smagsterreng. Dette er det højeste, disse usædvanlige og intense ingredienser kan nå.

Begrænset til 14.585 kasser med 12 cigarer på verdensplan.

Davidoff

Davidoff

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.