Inchgower, Murray McDavid, Cask Craft, Madeira Finish Whisky

Varenr: 07644

    349,00kr

    Pr. stk.

    323,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeSingle Malt
LandSkotland
OmrådeSpeyside
AftapperMurray McDavid
FadtypeMadeira Cask
FadlagringFadlagret
Indhold: 70 cl
Alkohol: 44.5 %

Beskrivelse

Ny serie fra whiskymesteren Murray McDavid, som de kalder Cask Craft. Denne udgave fra destilleriet Inchgower i Speyside. Dette er en super lækker madeiralagret whisky på 44,5%, som de kalder Fruity & Sweet - få alle informationer på bagetiketten. Skabt af deres Head of Whisky Creations, som hedder Dean Jode.
De eksotiske vinfade har på elegant vis blødgjort den rige spiritus fra Inchgower, hvilket resulterer i en lokkende blanding af aromaer som plantagefrugter, honningristet gryn, og chokolademalt. Den efterlader en med en lang og varm finish med krydrede smagsnoter fra det søde egetræ

Murray McDavid

Murray McDavid

Murray McDavid blev etableret i begyndelsen af 1994 og er hurtigt blevet en førende skotsk whiskyaftapper. En af de første til at begynde at bruge en række interessante fade i Art of Maturation til at producere Inspired Scotch Whisky.

Murray McDavid blev etableret af London-vinhandlerne Mark Reynier, Simon Coughlin og Gordon Wright fra Springbank Distillery. De fik hurtigt et ry for at modne whisky på interessante fade, især på fine vinfade.

I 2000 gik Murray McDavid-teamet i gang med at genåbne det lukkede Bruichladdich-destilleri på Islay og engagerede Jim McEwan, Islays mest berømte Master Distiller, til at stå for arbejdet.

I 2012 købte spiritusgiganten Remy Cointreau Bruichladdich Distillery og Murray McDavid. Senere blev Murray McDavid solgt til sine nuværende ejere, den førende skotske whisky-mægler Aceo Ltd.

I dag er Murray McDavid hjemme i Coleburn Distillery i Speyside, hvor vi fortsætter traditionen med at aftappe kunstfærdigt modnet skotsk whisky
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.