Perdomo, 20th Anniversary, SG, Epicure

Varenr: 07669

    115,00kr

    Pr. stk.

    106,50kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 10 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 10 forskellige Cigarer)

Specifikationer

TypeHåndrullet cigar
LandNicaragua
StyrkeMedium-Kraftig
Facon/VitolaEpicure
TubosNej
CellofanJa
Længde: 15,2 cm
Ring Gauge: 56
Wrapper (Dæksblad): Nicaragua, Cubanske frø
Binder (Omblad): Nicaragua, Cubanske frø
Long Filler (Indlæg): Nicaragua, Cubanske frø

Beskrivelse

PERDOMO 20th Anniversary Sun Grown har et smukt 8 år gammelt dæksblad af cubanske frø fra Nicaragua Sun Grown, som er lagret på bourbonfad i yderligere 10 måneder for at sikre, at den rige, jordagtige smag passer perfekt sammen med den mere fyldige blanding af cubanske frø fra Nicaragua, som giver en balance mellem krydderier og subtile antydninger af eg og cedertræ i finishen.
Cigarene i denne serie har vundet flere priser. Blandt andet:
Bedste cigar fra Nicaragua i 2014
93 point fra Cigar Journal

Perdomo Cigar

Perdomo Cigar

Perdomo er en familieejet virksomhed med kvaliteten i top og priserne stabile og gode. De følger en masse skarpe retningslinjer for at sikre det gode produkt.

Perdomo er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Miami, Florida med landbrugs- og produktionsfaciliteter i Estelí, Nicaragua. Som en vertikalt integreret cigarproducent kontrolleres enhver proces, lige fra landbrugsaktiviteter i de frugtbare dale i Estelí, Condega og de berømte Jalapa-regioner i Nicaragua til distributionscenter i Miami, Florida. Produktionsfaciliteterne består af gårde, drivhuse, hærdningsstalde, fermenteringslagre, udvælgelses- og sorteringsafdelinger, produktionsfaciliteter, en topmoderne kassefabrik og en førsteklasses emballagevirksomhed. Hver eneste afdeling er fuldt ud forpligtet til at sikre, at kvalitet er topprioritet! Perdomo Cigars er den eneste cigarproducent, der fuldstændigt absorberer den straffende SCHIP føderale punktafgift på alle sine mærker. Som familievirksomhed har de holdt priserne og i mange tilfælde sat dem ned for at være yderst konkurrencedygtige. Tilgangen er at fortsætte med at tilbyde premium-cigarer af højeste kvalitet til overkommelige priser. Tabacalera Perdomo producerer nogle af de mest eftertragtede håndlavede cigarer, der sætter standarden for kvalitet og smag rundt om i verden. Tobakkerne er vellagrede og har komplekse smage, som giver cigarentusiaster en rig og tilfredsstillende rygeoplevelse.
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.