Perdomo, Double Aged 12 Years Vintage, Connecticut, Epicure

Varenr: 07672

    139,00kr

    Pr. stk.

    128,50kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 10 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 10 forskellige Cigarer)

Specifikationer

TypeHåndrullet cigar
LandNicaragua
StyrkeMild-Medium
Facon/VitolaEpicure
TubosNej
CellofanJa
Længde: 15,2 cm
Ring Gauge: 56
Wrapper (Dæksblad): Ecuadorian Connecticut
Binder (Omblad): Nicaragua, Cubanske frø
Long Filler (Indlæg): Nicaragua, Cubanske frø

Beskrivelse

PERDOMO Double Aged 12-Year Vintage Connecticut er blandet med et smukt bourbonfadslagret ecuadoriansk Connecticut-dækblad kombineret med sjældne bourbonfadslagrede nicaraguanske binde- og fyldtobakker med cubanske frø, der giver en cremet røg med antydninger af karamel og cedertræ og en rig, smøragtig finish.

Perdomo Cigar

Perdomo Cigar

Perdomo er en familieejet virksomhed med kvaliteten i top og priserne stabile og gode. De følger en masse skarpe retningslinjer for at sikre det gode produkt.

Perdomo er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Miami, Florida med landbrugs- og produktionsfaciliteter i Estelí, Nicaragua. Som en vertikalt integreret cigarproducent kontrolleres enhver proces, lige fra landbrugsaktiviteter i de frugtbare dale i Estelí, Condega og de berømte Jalapa-regioner i Nicaragua til distributionscenter i Miami, Florida. Produktionsfaciliteterne består af gårde, drivhuse, hærdningsstalde, fermenteringslagre, udvælgelses- og sorteringsafdelinger, produktionsfaciliteter, en topmoderne kassefabrik og en førsteklasses emballagevirksomhed. Hver eneste afdeling er fuldt ud forpligtet til at sikre, at kvalitet er topprioritet! Perdomo Cigars er den eneste cigarproducent, der fuldstændigt absorberer den straffende SCHIP føderale punktafgift på alle sine mærker. Som familievirksomhed har de holdt priserne og i mange tilfælde sat dem ned for at være yderst konkurrencedygtige. Tilgangen er at fortsætte med at tilbyde premium-cigarer af højeste kvalitet til overkommelige priser. Tabacalera Perdomo producerer nogle af de mest eftertragtede håndlavede cigarer, der sætter standarden for kvalitet og smag rundt om i verden. Tobakkerne er vellagrede og har komplekse smage, som giver cigarentusiaster en rig og tilfredsstillende rygeoplevelse.
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.