Perdomo Reserve, 10th Anniversary, Box Pressed SG Epicure

Varenr: 07676

    106,00kr

    Pr. stk.

    98,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 10 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 10 forskellige Cigarer)

Specifikationer

TypeHåndrullet cigar
LandNicaragua
StyrkeMedium-Kraftig
Facon/VitolaEpicure
CellofanJa
Længde: 15,2 cm
Ring Gauge: 54
Wrapper (Dæksblad): Nicaragua, Cubanske frø
Binder (Omblad): Nicaragua, Cubanske frø
Long Filler (Indlæg): Nicuragua Cubanske Frø

Beskrivelse

Perdomo Reserve 10th Anniversary Box-Pressed Sun Grown er en medium til fuld-bodied Nicaraguansk "puro", sammensat af en smuk cubansk-frø Nicaraguansk wrapper, der har lagret i bourbon-tønder i yderligere 10 måneder. Den er kombineret med en cubansk-frø Nicaraguansk binder og fyldtobak, som er 6 år gamle, og dette skaber en rig kerne af jordagtige smagsnoter med antydninger af krydderi og sødme i afslutningen.

Perdomo Cigar

Perdomo Cigar

Perdomo er en familieejet virksomhed med kvaliteten i top og priserne stabile og gode. De følger en masse skarpe retningslinjer for at sikre det gode produkt.

Perdomo er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Miami, Florida med landbrugs- og produktionsfaciliteter i Estelí, Nicaragua. Som en vertikalt integreret cigarproducent kontrolleres enhver proces, lige fra landbrugsaktiviteter i de frugtbare dale i Estelí, Condega og de berømte Jalapa-regioner i Nicaragua til distributionscenter i Miami, Florida. Produktionsfaciliteterne består af gårde, drivhuse, hærdningsstalde, fermenteringslagre, udvælgelses- og sorteringsafdelinger, produktionsfaciliteter, en topmoderne kassefabrik og en førsteklasses emballagevirksomhed. Hver eneste afdeling er fuldt ud forpligtet til at sikre, at kvalitet er topprioritet! Perdomo Cigars er den eneste cigarproducent, der fuldstændigt absorberer den straffende SCHIP føderale punktafgift på alle sine mærker. Som familievirksomhed har de holdt priserne og i mange tilfælde sat dem ned for at være yderst konkurrencedygtige. Tilgangen er at fortsætte med at tilbyde premium-cigarer af højeste kvalitet til overkommelige priser. Tabacalera Perdomo producerer nogle af de mest eftertragtede håndlavede cigarer, der sætter standarden for kvalitet og smag rundt om i verden. Tobakkerne er vellagrede og har komplekse smage, som giver cigarentusiaster en rig og tilfredsstillende rygeoplevelse.
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.