Frederiksdal Reserve

Varenr: 07689

    99,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

Indhold: 18.7 cl
Alkohol: 14.5 %

Beskrivelse

Reserve er sammenstukket af flere årgange – og har lagret på små 225 liters franske træfade i op til 30 måneder. Den lange kontakt med egetræet tilfører vinen fine nuancer af kaffe og chokolade.

Reserve er den tørreste af Frederiksdals vine - de kalder den deres svar på en rødvin produceret på kirsebær. Reserve egner sig godt til mørkt kød såsom en bøf eller vildt.

Vinen er delvist styrket med Frederiksdals eget kirsebærdestillat, hvilket balancerer smagen med diskrete aromaer af vilde kirsebær og skovhindbær.

Vinen har en kompleksitet, dyb intensitet og finesse, der kan matche det salte køkken. Reserve kan ligge i kælderen i mange år. Åbnet kan den holde sig i flere måneder på et køligt sted.

Vinen bør hældes på karaffel og serveres ved 10-12 grader.

Anmærkninger

Winemanual 92 / 100

Texsom International windward 2019

Frederiksdal Kirsebærvin

Frederiksdal Kirsebærvin

Den yderst fortrinlige serie af vine og likører lavet på kirsebær fra Stevns: Frederiksdal Kirsebærvin. Deres sortiment består af hedvine, mousserende vine og kirsebærvine baseret på gode danske råvarer.

I Frederiksdal Kirsebærvins sortiment finder du alt fra kirsebærlikør over mousserende kirsebærvin og kirsch.

Har du lyst til at smage de fantastiske kirsebær fra Stevns, som er blevet tryllet om til alkoholholdige produkter med massere af smag og dybde, og med en afbalanceret sødme og syre - så skal du prøve vinene fra Frederiksdal Kirsebærvin.
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.