Kavalan Distillery Select n°1

Varenr: 07828

    549,00kr

    Pr. stk.

    508,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeSingle Malt
LandTaiwan
FadlagringFadlagret
SmagsprofilU-røget, Mellem sød
Indhold: 70 cl
Alkohol: 40 %

Beskrivelse

Kavalan Distillery Select er en single malt whisky fra Taiwan. Til denne udgave har Kavalan brugt refill-fade, og det giver en lidt andet stil, end vi er vant til fra destilleriet som normalt frigiver tunge, kraftige whiskies. Her er der mere fokus på destillatet, som viser sig fra sin skønneste side med balanceret sødme og masser af tropisk frugt.

Duft af honning, ananas, æbler, syrlige blommer, abrikoser og toffee. Let og saftig med noter af karamel, mango og cremet vanilje.

Kavalan Whisky

Kavalan Whisky

Kavalan væltede ind på whiskyscenen med sin første whisky i 2008. På ingen tid er destilleriet i Taiwan blevet verdensberømt. Det tropiske klima med de tårnhøje temperaturer i lagerbygningerne (nemt 42 grader!) betyder, at whiskyen hurtigt modner og får smag, dybde og kompleksitet som var den langt ældre. ”Englenes andel” – den mængde whisky, som fordamper om året – ligger stort set aldrig på under 10-12% (versus omkring 3% i Skotland) og kan i nogle år nå 15%!

Da Taiwan er et land komplet uden whiskytradition, kan Kavalan se sig fri for at skulle væve et nostalgisk narrativ om gammelt håndværk og tradition. Tværtimod er de forfriskende stolte af at være et topmoderne, industrielt destilleri. Faktisk er det, efter en udvidelse i 2016, et af verdens 10 største whiskydestillerier! Og whiskyen er suveræn. Især er Kavalan kendt for sine sherry-bomber, tung og fyldig whisky med oceaner af smag, power og dybde.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.