Millstone Single Malt Special #20 Peated Oloroso

Varenr: 07835

    489,00kr

    Pr. stk.

    452,50kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeSingle Malt
LandHolland
FadtypeOloroso Sherry Cask
FadlagringFadlagret, 4 år
SmagsprofilRøget, Mellem sød
Indhold: 70 cl
Alkohol: 46 %

Beskrivelse

Millstones release #20 er en røget, sherrylagret single malt fra øverste hylde! Whiskyen blev destilleret i 2016 og har tilbragt hele sin lagringstid på oloroso sherryfade indtil den blev tappet i 2020. Whiskyen føles ”allerede” enormt moden, kompleks og dyb – og det viser hvad man kan opnå på relativt kort tid, hvis bare man har et godt destillat og gode fade! Her er virkelig meget ”sherry bomb” for pengene.

Sublim duft af svesker, rosiner, nødder og en let tørverøg. Rigtig dejlig power som akkompagneres af en mild sødme, masser af tørret frugt (figenstang, rosin), appelsinskal og et touch af umami.

Zuidam Distillers

Zuidam Distillers blev startet i 1975 af Fred van Zuidam. Dengang havde destilleriet kun én lille pot still og cirka 300 kvadratmeter at arbejde på. Efter 10 års opslidende arbejde havde Zuidam opdyrket et ry for at være Hollands fineste destilleri, men tingene tog først virkelig fart da Fred fik sin kone, Helene, til at designe flaskerne. I dag er Zuidam stadig et af Hollands mest respekterede destillerier, med mere end tusinde fade på lager og 4 nye kobber-pot stills der står og skinner på deres 3600 kvadratmeter store destilleri. Målet er dog stadig det samme: at lave produkter af den højest mulige kvalitet med håndværk i højsædet. Porteføljen inkluderer blandt andet gin, single malt whisky, genever, likører og rom.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.