Millstone 5 Grain Special No8

Varenr: 07837

    499,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeGrain
LandHolland
FadtypeFirst fill Bourbon Cask
Fadlagring5 år
SmagsprofilU-røget
Indhold: 70 cl
Alkohol: 46 %

Beskrivelse

Millstone 5 Grain Special No. 8 er en hollandsk grain whisky lavet på 5 forskellige kornsorter: hvede, majs, rug, bygmalt og spelt. Den lettere usædvanlige sammensætning, som udgør ”Special No. 8”, bliver destilleret på små kobber-pot stills og lagres i fade af 100% ny, amerikansk hvid-eg. Inden aftapning vandes den ned til 46% alkohol.

Smagekommentar
Næsen er præget af krydrede noter af friskbagt rugbrød, vanilje, rosmarin og enebær. Smagen er fyldig og præget af noter af citrus, peber og grønne urter.

Zuidam Distillers

Zuidam Distillers blev startet i 1975 af Fred van Zuidam. Dengang havde destilleriet kun én lille pot still og cirka 300 kvadratmeter at arbejde på. Efter 10 års opslidende arbejde havde Zuidam opdyrket et ry for at være Hollands fineste destilleri, men tingene tog først virkelig fart da Fred fik sin kone, Helene, til at designe flaskerne. I dag er Zuidam stadig et af Hollands mest respekterede destillerier, med mere end tusinde fade på lager og 4 nye kobber-pot stills der står og skinner på deres 3600 kvadratmeter store destilleri. Målet er dog stadig det samme: at lave produkter af den højest mulige kvalitet med håndværk i højsædet. Porteføljen inkluderer blandt andet gin, single malt whisky, genever, likører og rom.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.