Tequila Corralejo, GRAN Corralejo Anejo

Varenr: 08050

    859,00kr

    Pr. stk.

    794,50kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

Indhold: 100 cl
Alkohol: 38 %

Beskrivelse

Lagret 2 år på amerikanske egetræsfade. En tequila af ypperste kvalitet, som skal nydes både for sin store smag, som tiden har givet den, og for det kolossale arbejde, der er lagt i at skabe den majestætiske flaske.

Farve: Okker med glansfulde lysglimt.
Duft: En intens aroma med træagtige noter af chokolade, vanilje og valnød.
Smag: Silkeblød og sødlig med en flot finish fyldt med fadagtige smagsnoter.

Tequila Corralejo

Tequila Corralejo

Hacienda Corralejo er fødestedet for Don Miguel Hidalgo y Costillo, der er kendt for at have startet den mexicanske uafhængighedskrig. Det var den første ejendom i Mexico, der producerede tequila som et kommercielt foretagende, og derfor er vi blandt de få udvalgte tequiladestillerier, der har fået ret til at producere tequila i en anden provins end Jalisco.

Corralejo tequila er udelukkende lavet på 100 % Blue Weber agave, håndhøstet fra vores marker i staten Guanajuato.

Fordi størstedelen af den agave, vi bruger, er dyrket på ejendommen, er vi i stand til at sikre den højeste kvalitet lige fra begyndelsen. Vi starter med kun at udvælge stabile og sunde skud, eller hijuelos, som allerede er 2-3 år gamle. Derefter planter vi dem i en særlig jordblanding, der forhindrer ufuldkommenheder, som er almindelige i marken.

Vores agave er 6-8 år om at vokse, før den er helt moden til høsten, eller jima. På dette tidspunkt fjerner vores jimadorer bladene, så der kun er piñaen tilbage, som tages med til haciendaen for at blive lavet til tequila.
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.