Tequila Corralejo, 99000 HORAS Anejo

Varenr: 08051

    549,00kr

    Pr. stk.

    508,00kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

TypeMezcal (og Tequilla)
UndertypeTequilla
LandMexico
FadtypeOak Cask
FadlagringFadlagret
Indhold: 70 cl
Alkohol: 38 %

Beskrivelse

Lagret i 18 måneder på amerikanske egetræsfade. Denne proces sikrer en udsøgt drik med såvel herlig friskhed som bløde trænoter. 99000 Horaser et produkt skabt ud fra en sentimental og dyb kærlighed til den uovertrufne kvalitet. Netop denne tequila afspejler perfekt den afslappede mexicanske livsstil, hvor kun det nødvendigste bliver gjort, og hvor der derfor altid er plads til at gå efter det ypperste.

Farve: Rav med strejf af okker.
Duft: Noter af chokolade, vanilje og mandler samt en intens duft af eg.
Smag: Silkeblød og kraftfuld tequila med dybe smagsnoter af træ og chokolade.

Tequila Corralejo

Tequila Corralejo

Hacienda Corralejo er fødestedet for Don Miguel Hidalgo y Costillo, der er kendt for at have startet den mexicanske uafhængighedskrig. Det var den første ejendom i Mexico, der producerede tequila som et kommercielt foretagende, og derfor er vi blandt de få udvalgte tequiladestillerier, der har fået ret til at producere tequila i en anden provins end Jalisco.

Corralejo tequila er udelukkende lavet på 100 % Blue Weber agave, håndhøstet fra vores marker i staten Guanajuato.

Fordi størstedelen af den agave, vi bruger, er dyrket på ejendommen, er vi i stand til at sikre den højeste kvalitet lige fra begyndelsen. Vi starter med kun at udvælge stabile og sunde skud, eller hijuelos, som allerede er 2-3 år gamle. Derefter planter vi dem i en særlig jordblanding, der forhindrer ufuldkommenheder, som er almindelige i marken.

Vores agave er 6-8 år om at vokse, før den er helt moden til høsten, eller jima. På dette tidspunkt fjerner vores jimadorer bladene, så der kun er piñaen tilbage, som tages med til haciendaen for at blive lavet til tequila.
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.