Ben Nevis, 10 år, Single Highland Malt Whisky, 46%

Varenr: 08096

    649,00kr

    Pr. stk.

    600,50kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

TypeWhisky
UndertypeSingle Malt
LandSkotland
OmrådeHighland
FadtypeBourbon Cask
Fadlagring10 år
SmagsprofilU-røget
Un-chillfilteredJa
FarveNatural Colour
Flaskestørrelse: 0.7 Ltr.
Alkohol: 46 %

Beskrivelse

Ben Nevis 10 år byder på masser af kraft og intensitet. Det er en klassisk Highland-whisky med duftnoter af blomsterbutik, honning, citrusfrugter og flødekaramel. Smagen er krydret i starten, med en overgang til honningsødme. Krydderier og syrlighed giver en varm fornemmelse i munden. Eftersmagen er lang og kraftig med noter af mørk chokolade og krydderier.

Destilleri: Ben Nevis
Navn: Ben Nevis 10 år
Alder: 10 år
Type: Single Highland Malt Whisky
Alc. styrke: 46%
70 cl.
Andet: Non Chill filtered - Natural colour

Ben Nevis

Ben Nevis

Ben Nevis – Highland destilleri fra 1825. Destilleriet ligger for foden af Storbritanniens højeste bjerg (1344 meter) af samme navn. Grundlagt af ”Long” John McDonald, der for sin tid, var et tårn med sine 1,90 meter. Ben Nevis producerer både singlemalt og blends, og har ligeledes en blended malt, lavet som en hyldest til mindet om slaget ved Glencoe.

En god blend fra Ben Nevis Destillery, der som alle andre blends fra Ben Nevis, skiller sig ud ved at de har et rigtig højt indhold af Single Malt, hvilket giver masser af fylde og smag.

Men det er ikke kun malten der gør Ben Nevis produkterne helt specielle. Deres vand opsamles efter at have løbet ned af Storbritanniens højeste bjerg. Her har det løbet over rød og grå granit, som giver vandet en helt speciel karakter.
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.